Uitnodiging inloopbijeenkomst weg Hengelder op 10 juli

Graag nodigen wij u uit voor een inloopbijeenkomst over de werkzaamheden aan de weg Hengelder. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 10 juli, van 17.00 tot 19.00 uur in de kantine van voetbalvereniging DCS, Hengelder 1 in Zevenaar.

Plannen weg Hengelder
De weg Hengelder is een belangrijke ontsluitingsweg in Zevenaar. Om ook in de toekomst de hoeveelheid verkeer goed te kunnen verwerken, is het noodzakelijk om de inrichting van de weg Hengelder aan te passen. De toekomstige inrichting zorgt ervoor dat Zevenaar na de komst van de nieuwe aansluiting op de A12 goed bereikbaar blijft en dat het verkeer op de hoofdrijbaan vlot doorstroomt.
Inloopbijeenkomst
Na de voorbereidende werkzaamheden van afgelopen maanden, is aannemingsmaatschappij Van Gelder in juli gestart met het aanpassen van het parkeerterrein bij voetbalvereniging DCS. Deze werkzaamheden vinden met name plaats tijdens de zomerperiode. Na de bouwvak start Van Gelder met de aanpassing van de weg Hengelder. In het voorjaar van 2020 is de vernieuwde weg Hengelder gereed.
Graag nodigen wij u uit voor een inloopbijeenkomst op 10 juli. Tijdens deze avond kunt u kennismaken met de aannemer en hoort u meer over de komende bouwwerkzaamheden, de planning en mogelijke hinder. Medewerkers van de gemeente Zevenaar en Van Gelder zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.
Goed voorbereid op weg? Download onze gratis app
Via de App Store of Google Play kunt u de Op weg in Zevenaar app downloaden. Zo ontvangt u snel het laatste nieuws rond de geplande werkzamaheden, neemt u eenvoudig contact op en blijft u goed op de hoogte van mogelijke hinder. (Tip: selecteer in de app het project waar u actief over geïnformeerd wilt worden en voeg dit toe aan uw favorieten. U ontvangt dan een melding als er nieuws is, bijvoorbeeld over een afsluiting)
Graag tot ziens op 10 juli!